Voeg een poll toe aan uw website

terug.png

 

 

Een poll of survey toevoegen

Met een Poll kunt u de mening van uw bezoekers over iets vragen, bijvoorbeeld over wat er verbeterd kan worden aan uw site. Er zijn veel sites die gratis polls aanbieden. Hieronder een selectie.

OpinionPower: OpinionPower is het beste, omdat het vier soorten gratis polls aanbiedt. U kunt een vraag stellen met een keuze uit twee of meer mogelijkheden, met een keuze uit tien mogelijkheden, u kunt zelfs meerdere vragen stellen in een poll.

Freepolls.com: eenvoudige gratis poll. Er komt een klein logo van Freepolls onderaan uw poll te staan en er wordt ook reclame getoond op de resultatenpagina.

Sparklit: biedt heel veel webtools, waaronder een gratis poll. U kunt het uiterlijk van de poll aanpassen aan het design van uw site. De poll heeft wel reclame.
Daarnaast heeft Sparklit nog veel meer gratis webtools, onder andere: een survey, forum, counter, gastenboek en een mailform.

Pollhost: U kunt tot 15 polls tegelijk aanmaken. U kunt maximaal 10 antwoord­mogelijkheden voor een vraag ingeven. Er is keuze uit drie poll­soorten (tower voting box, drop down box, horizontal voting box) en u kunt de kleuren en het lettertype van de poll aanpassen.

Global­GuestPoll
Alxnet
Pliner.net
Interna­tional Voting
EZpolls

terug.png